Hem » AKUSTIKPANELER » Akustikpanel ljus ek provbit
Akustikpanel ljus ek provbit

Beskrivning

Våra provbitar kostar endast 1 krona.

(Endast ett prov i varje träslag per kund) 

Noolis Akustikpanel/ Ribbvägg förbättrar ljudklimatet väsentligt samtidigt som man tillför en designdetalj som förhöjer hela miljön. Kan användas till både tak och väggar. Ytan är behandlad med matt lack och utanpå det en vacker fanér av ek eller valnöt, vilket ger en hållbar och lättstädad yta.

Noolis akustikpaneler är tillverkade för hand av utvalda trämaterial som fästs på en specialtillverkad, 10 mm tjock akustikfilt helt av återvunnen plast från bl. a havets botten. Listerna är tillverkade av svart MDF med högkvalitativ matt-lackad faner i olika träslag. Bredden på varje ribba är 27 mm och avståndet mellan ribborna är 13 mm.

Akustikpanelerna är enkla att montera. De kan antingen sättas upp direkt på regel eller direkt på väggen eller taket med lim eller skruv. Inget förarbete behövs i form av målning eller spackling innan monteringen.

Panelerna är testade för att uppnå bäst effekt och ljuddämpning i alla miljöer och på olika underlag. Monteras akustikpanelen på 45 mm regel med isolering bakom når man upp till ljudklass A vilket är den bästa ljudklassen som finns och motsvarar mycket goda ljudförhållanden. Monterar du akustikpanelen direkt på vägg uppnås ljudklass D vilket även det ger en klar förbättring av ljudmiljön.

De utvalda träslagen ger ett djup och värme till rummet och är estetiskt tilltalande. Allt trä kommer från FSC-certifierade leverantörer vilket säkerställer att de når upp till de högt ställda kraven gällande hållbarhet och miljö. Skapa en harmonisk och trivsam miljö som bidrar till ett bättre inomhusklimat. Designad för skarvfri och enkel montering, då akustikpanelen har ett mattöverhäng på ena sidan och ett ribböverhäng på andra. Nyansskiftningar kan förekomma och är helt naturliga eftersom trä är ett naturmaterial.

 

 

Akustikpanel ljus ek provbit

1 2 3 4 5
(4.3/5) Baserat på 111 betyg.
Lagerstatus: I lager
1 kr
Akustikpanel ljus ek provbit
Andra varor från samma varugrupp
  • Kampanj Akustikpanel t.o.m. 2023-09-30
    1095 kr
    (Ord. Pris: 1595 kr)