Hem » AKUSTIKPANELER
AKUSTIKPANELER

AKUSTIKPANELER

Akustikpaneler för alla rum

En snygg och modern akustikpanel är inte bara vacker, den hjälper även till med att ta bort och dämpa buller och annat oönskat ljud. Då akustikpanel sätts upp skapar de en ljudabsorberande effekt, eftersom de tar upp ljud och buller. Är det så att du går i tankarna med att införskaffa och montera akustikpanel? Då är det en del aspekter man bör ta hänsyn till. Är det så att man vill ha panelen för att man vill skapa en varm och ombonad atmosfär i rummet? Eller är det praktiska bullerminskande ljudet du är ute efter? Med en akustikpanel behöver du inte kompromissa, du får båda!

En vacker akustikpanel är tidlös med rätt inredning och materialval. Vår akustikpanel finns i fyra härliga träslag och färger; Vitlackerad Ek, Valnöt, Ek och Ljus Ek. Allt handlar helt enkelt om vilken färgskala du vill hålla dig till i det aktuella rummet och vilken stil du är ute efter. Akustikpaneler lämpar sig även fantastiskt bra i kontorsmiljöer eftersom de fungerar ljuddämpande.  Öppna kontorslandskap och stora kontorsytor kräver bra ljudabsorbering, en träpanel ger både ett varmt och modernt intryck samtidigt som den ger bättre arbetsmiljö!

Är det så att ni har bestämt er för att förgylla hemmet med akustikpanel? Vi på Nooli Living brinner för inredning som andas tidlös design och hög kvalité & hjälper er gärna. 

 

Läs mer