Hem » INDUSTRIVÄGGAR » Industrivägg dörr med ovanliggare
  •  
  • Närbild dörrhandtag

Beskrivning

Nyhet

Prisvärda, enkla att montera, med möjlighet att själv bygga ihop sektioner med både dörrar & väggar.

Beskrivning: Behåll ljusinsläppet i rummet med våra industriväggar & dörrar i svartlackerad aluminium. Våra industriväggar & dörrar kan användas i hemmets alla rum, även i badrummet. Även spröjsen är tillverkad av aluminium vilket ger en industriell känsla. De är enkla att montera & kan byggas i olika kombinationer med olika längder & höjder genom att delarna enkelt kan sättas ihop & "skapa rum i rummet". Dörrarna är infällbara vilket gör att de tar mindre plats då de inte används.

Observera att utseendet skiljer sig mellan dörrarna, 50,60,70, 80 cm väggar har tre fönster, medans 90, 100 cm har sex fönster- se bild. Varje dörr är justerbar i bredden med +/- 0,5 cm för att dörren ska passa in perfekt.

Önskemål om leveranstid? Skriv alla önskemål i fältet "extra meddelande till butiken" i kassan.

Fakturan från Klarna skickas först i samband med att varan skickas. Önskemål om leveranstid? Skriv alla önskemål i fältet "extra meddelande till butiken" i kassan.

Dörr till Industrivägg
Varumärke  Nooli
Bredd 50-100 cm, välj ovan
Höjd  240 cm eller 250 cm
Serie  Nooli Living With Grace
Vikt 40- 45 kg
Justerbar  Ja 1 cm
Material   Aluminium & glas
Typ Dörr
Färg  Svart
Glas Härdat säkerhetsglas
Tjocklek glas 6 mm
Djup väggprofil 40 mm

 

Flik2

Vårt eget varumärke NOOLI. En ny tidlös, enkel serie industriväggar, dörrar & tillbehör  som tillåter ljuset att sväva fritt i rummet samtidigt som de ger avgränsning & skapar "rum i rummet".  Samtliga delart är framtagna med hänsyn till kvalitet, säkerhet & bärighet & trots att priset är pressat har vi inte tummat en centimeter på kvalitén.  Stommen är aluminium för ökat korrissionsskydd & lång hållbarhet samt härdat lättskött glas.

Industrivägg dörr med ovanliggare

1 2 3 4 5
(4.8/5) Baserat på 48 betyg.

50 cm

240 cm

Lagerstatus: I lager
6090 kr
Industrivägg dörr med ovanliggare

Installationsmanualer (6)

Installationsmanualer (6)