Hem » INDUSTRIVÄGGAR » Svarta Industriväggar

Svarta Industriväggar

Den industriella stilen har kommit för att stanna. Vi på Nooli Living erbjuder ett brett och välsorterat sortiment av svarta industriväggar. Våra svarta industriväggar är tillverkade av svartlackerad aluminium som lämpar sig väldigt bra som ram och ger den speciella industriella känslan. 

Oavsett vilken färgskala du har i det aktuella rummet är en svart industrivägg tidlös och denna passar in i de flesta stilar och färger. Har man exempelvis en väldigt ljus färgpalett såsom vit, beige eller ljusgrå bryter den svarta industrivägen på ett trevligt och snyggt sätt. Då kan man skapa en snygg helhet med svarta inredningsdetaljer såsom dörrhandtag, textilier eller dekorationer som harmoniserar med den svarta väggen / dörren. Har man en ett lite mörkare färgtema hjälper den svarta industrivägen till med att släppa igenom ljus och behålla ljusinsläppet, och på så vis vara en vacker detalj samtidigt som den fyller en viktigt funktion.

Svart glasvägg i industristil
Att behålla ljusinsläpp och samtidigt dela av rum är inte så svårt som man skulle kunna tro. Med våra svarta industriväggar får ni både industriell stil, rumsavdelning och ljusinsläpp i en och samma produkt tack vare det fina glaset. Just svarta glasväggar är en inredningsprodukt som kommer stanna i många år framöver, detta tack vare dess stilrena material i aluminium och glas som skapar en fin kontrast i våra ofta ljusa skandinaviska hem. Man kan använda våra svarta glasväggar i många delar av hemmet såsom kök, vardagsrum och sovrum. Perfekt även i offentliga miljöer, på salonger, i konferensrum, i yogasalen, hos mäklarbyrån eller i väntrummet för att skapa avgränsning och samtidigt behålla det livsviktiga ljusinsläppet..
Svarta industriväggar för hem och kontor
Våra svarta industriväggar kan användas på en mängd olika sätt, inte bara i den privata bostaden . Är det så att man har ett kontor, en salong, en byrå eller annan yta som man önskar avgränsa kan våra spröjsade industriväggar vara ett alternativ. Att montera in en stilren svart industrivägg i en offentlig miljö ger ett snyggt helhetsintryck som även tillåter att ljuset flödar in.

 

Läs mer