Webbutik Nooli Living - ett koncept med industriväggar, skjutdörrar & akustikpaneler

Maila info@nooliliving.se

Tel 044- 223550

www.nooliliving.se

Öppettider:

Webbutiken Nooliliving telefontid vardagar 10-16

Om oss

Lite historik, vår vision, & våra tankar

"En dyr känsla behöver inte kosta"- Borett´s slogan, affärsidé och allra viktigaste vision. Det var utifrån detta motto som vi i Boretts namn öppnade den första butiken år 2003.

Vi  hade bestämt oss för att ge kunden en källa till inspiration, en hint om de senaste trenderna, och en känsla av att det inte behöver kosta en förmögenhet att ge sitt hem en liten extra guldkant när vardagen känns grå.

Vi visste ju att med enkla medel och en relativt tunn plånbok går att skapa små underverk i hemmet..
En ny kudde i en spirande vårfärg, ett par silvriga ljusstakar på det vita soffbordet till hösten, eller en adventsstjärna i skiraste vitt till julen.

Det är det lilla som gör skillnaden.

Här finner ni noga utvalda produkter till väldigt låga priser.

Det har varit viktigt för oss att fortfarande behålla vår viktigaste vision, eller affärsidé, "En dyr känsla behöver inte kosta". Därför väljer vi att hålla våra påslag nere, så att kunden får sin kvalitetsprodukt till ett så rimligt pris som bara är möjligt.

Vårt gemensamma motto "En dyr känsla behöver inte kosta" lever kvar....

Vårt koncept med industriväggar- Nooli Living- finns i dagsläget endast som nätbutik. Nu hittar ni såväl industriväggar, skjutdörrar & akustikpaneler i vårt sortiment. Prisvärda, enkla att montera, med möjlighet att själv bygga ihop sektioner med både dörrar & väggar i olika mått och utföranden.