Industriväggar, skjutdörrar, akustikpaneler & annat vackert till hemmet

 Välkomna till vårt nya showroom i Åhus 

Vi är ett familjeföretag som funnits sedan 2003. Vår vision att bidra till en vacker & trivsam hemmiljö med fokus på detaljer & lösningar för att förenkla vardagen är fortfarande i fokus nu 20 år senare. Med våra industriglasdörrar & industriglasväggar kan man behålla ljusinsläpp & rymd i hemmet samtidigt som vi erbjuder produkter som är ljuddämpande & avgränsande om man till exempel önskar dela av rummen. Ni väljer mellan våra skjutdörrar, industriglasväggar, industriglasdörrar eller vikväggar i vit eller svartlackerad aluminium med härdat säkerhetsglas.

Idag erbjuder vi glasväggar & glasdörrar till hemmets alla rum, till vardagsrummet, sovrummet & köket för att skapa fler rum & tydlig avgränsning,  men även till offentlig miljö som konferenssalar, kontor & studios. I ett kontorslandskap bibehåller de ljuset & skapar nya rum & möjligheter till avskildhet.

Vi finns idag i hem över hela Sverige, men även i offentliga miljöer, från mindre studios & mäklerier till större lokaler & hos företag med stora konferenssalar. 

Frågor & funderingar? Maila, eller ring oss gärna eller avtala en tid för att besöka vårt nya showroom alternativt fyll i formuläret som finns på vår hemsida så återkommer vi inom det snaraste. 

 

Konceptet

Vi erbjuder kvalitetsprodukter för ett mer funktionellt hem, med möjlighet för kunden att själv bygga önskade sektioner av väggar & dörrar. Vi kan genom våra fasta mått pressa priserna & därför erbjuda kvalitativa produkter till ett väldigt konkurrenskraftigt pris. Idag har vi kunder över hela Sverige, alltifrån den som vill byta ut sina innerdörrar hemma till familjen som växer & behöver ytterligare ett rum, till den som vill avgränsa för ett kontor i vardagsrummet, eller den som vill bygga ett skafferi eller en Walk- In -Closet. 

I den offentliga miljön som konferenssalar, kontor, studios & kontorslandskap lämpar sig våra väggar & dörrar där de skapar nya rum & möjligheter till avskildhet. Med våra ljudabsorberande akustikpaneler skapas en mer ombonad & trivsam miljö. 


Om oss

Vårt viktigaste uppdrag är att Du som kund känner dig trygg.

Från den första kontakten med oss önskar vi att du som kund känner dig guidad, & trygg i vetskap om att  ingen fråga är för dum för att ställa. Vi finns här för att svara & guida dig igenom hela processen från köpet tills din produkt är uppsatt i ditt hem. 

Maila, ring eller kika förbi så hjälper vi dig vidare. 

För inspiration kring hur väggarna ser ut hos våra kunder kika gärna in vårt konto på Instagram

Välkommen till vårt showroom


Äntligen har vi öppnat vårt showroom & kontor i centrala Åhus, hit är ni alltid välkomna för att kika & känna  på våra glasdörrar, industriväggar, skjutdörrar & akustikpaneler.  Här finns också ett urval av Bruka Designs ljuvliga dofter,  i form av vegitabiliska doftljus & diffusers [ som ni givetvis kan köpa på plats ] & ett litet urval möbler från just Bruka Design  [med möjlighet att beställa hem fler enligt önskemål ] För att avtala en tid ~ maila info@nooliliving.se eller ring 044-22 35 50 

Känn er mer än välkomna.

  • Säker betalning med Klarna

  • Kontakta oss gärna för tips & råd

  • Leveranstid 2-5 dagar

  • Vi skickar över hela Sverige & Danmark

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.