Reklamation och retur

Du som är kund har 14 dagars bytesrätt/ångerrätt när du handlar online. Det innebär att du inom 14 dagar från att du mottagit ditt paket kan skicka tillbaka oanvända, oskadade varor. Om en vara har använts eller hanterats oförsiktigt, så att den inte längre kan säljas som ny, blir du skyldig att ersätta webbutiken för värdeminskningen. För att kunna fastställa en varas egenskaper eller funktion måste du i vissa fall bryta förpackningen, som i så fall ska öppnas så varsamt som möjligt samt återsändas tillsammans med varan.

Observera att du inte har bytes- eller ångerrätt för vara som tillverkats enligt dina anvisningar.

Privatperson, som utnyttjar sin ångerrätt, betalar själv fraktkostnaden för den returnerade varan. Vid fel i varan återbetalar vi returfrakten samt vad du betalat för den skadade eller felaktigt levererade varan förutsatt att vi inte kan skicka en ny vara till dig inom skälig tid.

Om du ångrar ditt köp kommer vi att betala tillbaka beloppet för varan.  Frakten till dig som kund & returfrakten 995 kr återbetalas ej.  Återbetalningen kommer att ske utan onödigt dröjsmål och i vilket fall som helst senast 14 dagar från och med den dag då vi mottog er vara. Återbetalning sker via det betalsätt som du valde vid beställningen om vi inte uttryckligen har kommit överens om annat.  Genom Klarna kan du även kontrollera när returen har registrerats genom att hämta en uppdaterad version av din faktura.

Transportskador 

Vi står för transportrisken, d.v.s. risken för att varan skadas eller kommer bort under transporten från vårt lager till dig. Dock måste du som kund undersöka varan / varorna innan chaffören lämnar platsen för utlämning så att chaffören kan notera eventuell fraktskada. Eventuell skada måste rapporteras till oss skriftligen genom ett mail till info@nooliliving.se. Bilder på emballage & innehåll & beskrivning av skadan ska finnas med i rapporteringen. Vi behöver detta underlag direkt efter leverans ( senast 1 dygn efter avlämning av varan ) 

Du står för risken vid eventuell retur till oss. Skulle varan vara skadad kommer vi att debitera en kostnad för denna skada.

Ett retur- eller reklamationsnummer ska alltid bifogas. Returer och reklamationer utan godkänt retur- eller reklamationsnummer accepteras ej.

Instruktioner:

  • Denna instruktion gäller alla typer av returbegäran. Det är viktigt att du fyller i samtliga fält i returblanketten. Returnumret är giltigt i 14 dagar och returen måste vara oss tillhanda inom dessa dagar.
  • Vi kommer att kontakta dig per e-post så fort din begäran har mottagits och kontrollerats.
  • Vid retur MÅSTE alla produkter returneras i originalförpackningar komplett med samtliga tillbehör.
  • Tänk på att alltid skicka produkten i ytteremballage för att inte skada originalförpackningen.
  • Förpacka godset väl för att undvika skador.
  • Bifoga en kopia av returbekräftelsen i returen och skicka den till oss.

OBS! Returer som skickas in utan godkänt retur- eller reklamationsnummer accepteras ej.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.