Hem » SKJUTDÖRRAR

SKJUTDÖRRAR

Den industriella stilen är här för att stanna! Genom att sätta upp snygga och praktiska skjutdörrar i hemmet får du en modern och snygg industriell stil där du även behåller ljusinsläpp och en öppen känsla mellan rummen. Med en skjutdörr i industristil skapar du en rumsavdelare som både är praktisk och vacker.

Våra skjutdörrar är prisvärda, enkla att montera med möjlighet att själv bygga ihop sektioner med både dörrar och väggar i olika mått och utföranden. Skjutdörrar är även perfekt att använda när man ska bygga in en garderob eller klädkammare, då man med denna industristil skapar både en snygg stil i rummet, samtidigt som man sparar yta då skjutdörren tar mindre plats än en vanlig dörr.

Skjutdörrar i industristil

Våra skjutdörrar är tillverkade av svartlackerad aluminium och kan användas i hemmets alla rum. De är enkla att montera och kan byggas i olika kombinationer med olika längder och höjder genom att delarna enkelt kan sättas ihop och skapa “rum i rummet." De har spröjs i aluminium vilket bidrar till en industriell och modern känsla. Vi på Nooli Living hjälper er gärna med att välja ut rätt skjutdörr för dig och ditt hem!

Produkter