Hem » INDUSTRIVÄGGAR » Vita Industriväggar

Vita Industriväggar

Skapa ett ljusare intryck med våra vita industriväggar. Vi på Nooli Living erbjuder vita industriväggar i stilren och tidlös design.. Tack vare sin vita färg ger en vit industrivägg ett ljust och fräscht intryck och passar enkelt passa in i de flesta rum. Vi på Nooli Living erbjuder vita industriväggar i vitlackerat aluminium som enkelt monteras på önskad plats i hemmet. Att öppna upp en del av en vägg och montera en vit glasvägg gör mycket för helhetskänslan, då man får ett luftigare intryck och naturligt ljusinsläpp samtidigt som man får en vacker inredningsdetalj.

Vit glasvägg i industristil
En vit glasvägg i industristil blir blickfångande i varje rum! En vit glasvägg intill ett vitt och stilrent kök ger en helhet som är svårslagen. Detta gör att den vita inredningen och i detta fallet köksluckor och andra vita detaljer lyfts och blir en exklusiv helhet. Vill man hellre montera sin vita industrivägg i ett vardagsrum är möjligheterna oändliga, oavsett vilken stil eller färg man väljer. En vit glasvägg gör sig helt enkelt i hemmets alla rum.
Vita industriväggar för kontor och hem
Våra vita industriväggar passar i de flesta hem, men de lämpar sig även för kontor och kontorsmiljöer som behöver öppnas upp och få ett vackert ljusinsläpp. En vit glasvägg i industristil är det perfekt valet om man har små kontorsrum som behöver öppnas upp. Perfekt även i offentliga miljöer, på salonger, i konferensrum, i yogasalen, hos mäklarbyrån eller i väntrummet för att skapa avgränsning och samtidigt behålla det livsviktiga ljusinsläppet. En vacker inredningsdetalj och ett bibehållande av det naturliga ljusinsläppet på en och samma gång.

 

Läs mer