Hem » SKJUTDÖRRAR » Vita Skjutdörrar

Vita Skjutdörrar

En utveckling av våra svarta skjutdörrar och ett svar på kundernas önskemål om den ljusa färgen som enkelt ska kunna kombineras med alla nyanser av vitt som finns i våra skandinaviska hem. Våra vita skjutdörrar skapar en soft känsla och en naturlig övergång mellan rummen samtidigt som de avgränsar. Finishen är matt och nyansen gifter sig med våra skandinaviska detaljer i hemmet. Ljusinsläppet med naturens tillgångar kommer närmare och glaset som är laminerat säkerhetsglas håller år efter år .

Vita skjutdörrar i glas
Våra krispigt vita skjutdörrar ger ett skönt ljusinsläpp och samtidigt en ibland nödvändig avgränsning av rummet. Ljusinsläppet med naturens tillgångar kommer närmare och glaset som är laminerat säkerhetsglas håller år efter år. Helhetskänslan andas rymd, ljus, enkelhet, Våra skjutdörrar är dessutom ett praktiskt och vackert inslag på ett kontor, på en byrå, i en salong, i en yogasal. Våra vita glasväggar i industristil går att använda till så mycket mer än endast i hemmet.

Vita skjutdörrar för garderob
Vita skjutdörrar till garderoben? Ett genomtänkt val då skjutdörrarna kräver minimalt med utrymme samtidigt som de skapar ett transparent avgränsat rum & utrymme, till en klädkammare eller garderob. Monteringen är enkel. Dessutom får man praktikaliteten som medföljer i och med att skjutdörrar sparar utrymme, ytan som skapas kan man istället använda till annan praktisk förvaring. Samtidigt höjer våra vita skjutdörrar helhetsintrycket av rummet, med de öppna vackra glaspartierna, de anpassade industriella spröjsen & den matta vitlackerade finishen.

 

Läs mer