Hem » INDUSTRIVÄGGAR
INDUSTRIVÄGGAR

INDUSTRIVÄGGAR

Skapa en industriell känsla i ditt hem med våra industriväggar! Våra industriväggar är enkla att montera och du får möjlighet att själv bygga ihop olika sektioner av väggar och tillhörande väggar/dörrar om så önskas. Dessutom är våra väggar väldigt prisvärda - allt för att alla ska kunna få möjligheten till en modern och snygg rumsavdelare i industristil!

Våra industriväggar är gjorda av aluminium som är svart eller vitlackerad och gör sig fint i hemmets alla rum och kontorsplatser. Vi på Nooli Living hjälper er att hitta rätt stil och rätt industrivägg.

Industrivägg för hem och kontor
Avskärmningsväggar behövs idag mer än någonsin. en praktiskt detalj, både i hemmet och i kontorsmiljöer. I öppna kontorslandskap kan man på ett enkelt sätt skapa flera mindre kontorsrum. Med våra industriväggar skapas en modern avskärmning på kontoret och i andra miljöer på arbetsplatsen utan att ge avkall på ljusinsläpp.
Våra industriväggar är gjorda av aluminium som är svart eller vitlackerad och gör sig fint i hemmets alla rum och kontorsplatser.

 

 

 

 

 

Läs mer
Produkter