Hem » INDUSTRIVÄGGAR

INDUSTRIVÄGGAR

 

Skapa en industriell känsla i ditt hem med våra industriväggar! Den industriella stilen har blivit mycket stark de senaste åren och vi är helt övertygade om att den är här för att stanna. Just när det kommer till industriväggar i glas kan man verkligen förstå varför dessa har blivit så populära, då man på ett enkelt sätt kan skapa ett rum i rummet - utan att kompromissa på stil och ljusinsläpp. Våra industriväggar är enkla att montera och du får möjlighet att själv bygga ihop olika sektioner av väggar och tillhörande väggar/dörrar om så önskas. Dessutom är våra väggar väldigt prisvärda - allt för att alla ska kunna få möjligheten till en modern och snygg rumsavdelare i industristil!

Industrivägg för hem och kontor

Avskärmningsväggar behövs idag mer än någonsin. en praktiskt detalj, både i hemmet och i kontorsmiljöer. Varför inte göra dessa avskärmningar moderna och stilrena i industristil? I öppna kontorslandskap man på ett enkelt sätt skapa ett mindre kontorsrum, utan att det känns instängt och trångt. Tack vare att industriväggarna har stora och vackra glaspartier hjälper dessa till med att skapa en luftig och skön känsla, trots att man har delat in ytan i mindre partier. Med våra industriväggar skapar ni en lyxig och modern avskärmning på kontoret och i andra miljöer på arbetsplatsen.

Våra industriväggar är gjorda av aluminium som är svart eller vitlackerad och gör sig fint i hemmets alla rum och kontorsplatser. Vi på Nooli Living hjälper er att hitta rätt stil och rätt industrivägg.

Produkter