Hem » SKJUTDÖRRAR » Svarta Skjutdörrar

Svarta Skjutdörrar

Vi på Nooli Living erbjuder ett brett sortiment av skjutdörrar i svartlackerad aluminium med matt stilren finish. Våra svarta skjutdörrar skapar inte bara en modern och industriell känsla, de är dessutom praktiska avdelare. Använd dem mellan kök och vardagsrum, sovrum och kontor, eller som dörrar till garderoben. Dessutom ger en svart skjutdörr i industristil en vacker inramning av rummet oavsett om dörrarna står öppna eller stängda.

Svarta skjutdörrar i glas
Väljer man att våra svartlackerade skjutdörrar kan man välja att mixa fasta partier (väggar) med rörliga (dörrar). Alternativt väljer man endast rörliga delar (dörrar). En svart skjutdörr skapar avgränsning, ett nytt vackert rum i rummet. Ljusinsläppet med naturens tillgångar kommer närmare och glaset som är laminerat säkerhetsglas håller år efter år. Ytan är matt svartlackerad och spröjsen även de i aluminium och anpassade för att passa in i den industriella stilen.

Svarta skjutdörrar för garderober
Svarta skjutdörrar till garderoben? Ett genomtänkt val då skjutdörrarna kräver minimalt med utrymme samtidigt som de skapar ett transparent avgränsat rum & utrymme, till en klädkammare eller garderob. Monteringen är enkel. Dessutom får du praktikaliteten som medföljer i och med att skjutdörrar sparar utrymme, ytan som skapas kan man istället använda till annan praktisk förvaring.
Samtidigt höjer våra svarta skjutdörrar helhetsintrycket av rummet, med de öppna vackra glaspartierna & den matta svartlackerade finishen.

 

 

Läs mer