Butiken

Dubbeldörrar i vitt hos Lovisa Alcén

Ett extra litet barnrum blev det hos familjen Alcén när de satte in två dörrar i vitt under den vackra trappan. Dörrarna är 70 cm breda vardera, vilket innebär att de har tre rutor, det lodräta spröjset som finns i väggar & dörrar som mäter 90 & 100 cm i bredd saknas. Höjden är 205 på dessa dörrar som har ett låsbart handtag.


Färgkoden heter Pantone 4201 & gifter sig med alla nyanser av vitt.
Denna dubbeldörr har ett handtag i borstat stål. Glaset är klart härdat säkerhetsglas, som i alla våra glasväggar & partier. 


Processen för att härda glaset innebär upphettning av glaset till höga temperaturer och sedan snabbt kylning. Denna snabba kylning skapar interna spänningar i glaset, vilket resulterar i ökad hållfasthet. Härdat glas är vanligtvis fyra till fem gånger starkare än vanligt glas av samma tjocklek och har fördelen att det bryts upp i små, korniga bitar om det skulle krossas. Denna egenskap minimerar risken för allvarliga skador vid krossning, eftersom de små bitarna är mindre vassa än de stora, vassa fragment som kan uppstå när vanligt glas bryts.JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.