Living with grace

N Y H E T 

Rundade akustikpaneler för ett behagligare klimat 


Se samtliga paneler här

Living with grace

n y h e t 

SOMMARREA PÅ DELAR AV SORTIMENTET

Se alla kombinationer

Industriväggar skjutdörrar och glasdörrar för nya rum med bibehållet ljusinsläpp

Skapa en öppen och ljus känsla i ditt hem med våra prisvärda industriväggar ! Våra glasväggar är tillverkade av lackerad aluminium och säkerhetsglas. Enkla att montera med möjlighet  att själv bygga ihop olika sektioner av väggar och tillhörande glasdörrar för att skapa fler rum och nya möjligheter.

Nyheter

Välkommen till vårt showroom

Äntligen har vi öppnat vårt showroom och kontor i centrala Åhus.

Hit är ni alltid välkomna för att kika och känna på våra glasdörrar, industriväggar, skjutdörrar, glasväggar och akustikpaneler. Här finns också ett urval av Bruka Designs ljuvliga dofter,  i form av vegetabiliska doftljus, och ett litet urval möbler från just Bruka Design. För att avtala en tid ~ maila info@nooliliving.se eller ring 044-22 35 50 

Känn er mer än välkomna.

Industridörrar med tillhörande väggar 

 Vad är en glasdörr|industridörr? 

En industridörr eller industrivägg syftar till en designstil där man använder sig av material och element som vanligtvis förknippas med industriella miljöer. Att mixa den rå och industriella känslan med mjukare material som tyger & gardiner resulterar i en tidlös och vacker miljö.

Våra prisvärda industridörrar och väggar finns i olika färger och i olika utföranden. Välj mellan singel  eller dubbeldörr, svart eller vitt, linjerat eller klart glas. 

Kanske väljer ni en singeldörr för att byta ut innerdörrarna hemma för en modern känsla. Kanske för att skapa ett skafferi eller ett vinrum i ert kök.  Våra dörrar och väggar öppnar upp nya rum och möjligheter i våra hem men även i offentliga miljöer där avskildhet och bibehållet ljusinsläpp känns viktigt.  

Samtliga partier av lackerad aluminium & säkerhetsglas, certifierade enligt Europeisk standard och CE- märkta. Tveka aldrig att kontakta oss för att veta mer

Industriväggar, skjutdörrar, akustikpaneler och annat vackert till hemmet

Vi erbjuder glasväggar och glasdörrar till hemmets alla rum, till vardagsrummet, sovrummet och köket för att skapa fler rum och tydlig avgränsning, men även till offentlig miljö som konferenssalar, kontor och studios. I ett kontorslandskap bibehåller de ljusinsläpp och skapar nya rum och möjligheter till avskildhet.

Våra kunder väljer våra glasväggar då de är prisvärda och skapar nya möjligheter i form av ett extra kontor, ytterligare ett sovrum, en sovalkov eller en läshörna för avskildhet, lugn och ro då de även fungerar ljuddämpande och är ljudisolerade. Vi kombinerar konkurrenskraftiga priser och höga kvalitetskrav och uppfyller samtliga Europeiska säkerhetskrav.

Ramarna är tillverkade av aluminium med livslång hållbarhet, glaset är härdat klart säkerhetsglas, i våra skjutdörrar är det även laminerat och linjerat ( valfritt). Våra produkter är därför hållbara över tid, CE-märkta  och certifierade enligt Europeisk standard.

Vad säger våra kunder?

Namn: Kia Udd 
★★★★★ 
" Tusen tack, blev så himla nöjd"

Namn: Linda ~ Årstidens Bästa 
 ★★★★★
" Att dela av med en underbar industrivägg från Nooli blev så himla bra, superservice"

Namn: Lovisa Alcén
★★★★★

"Så glad att vi valde Noolis dörrar, så himla bra, superservice 

Namn: Fredrik Sjöh
★★★★★
"Vi har haft både skjutdörrar, akustikpaneler & en vikvägg i vår butik och är väldigt nöjda med samtliga produkter. 

Namn: @70-talsvillan
★★★★★
"Vi köpte paneler i ljus ek till både sovrummet & till hallen. Resultatet blev så fint"

Det senaste från Instagram

  • Säker betalning med Klarna

  • Kontakta oss gärna för tips & råd

  • Leveranstid 2-5 dagar

  • Vi skickar inom hela Sverige & Danmark

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.